Vuoden ensimmäinen Oranssia Voimaa-leiri sai hurjan suosion

Torstaina 5. tammikuuta järjestetty vastaanottoon keskittynyt koulutus keräsi Raisioon peräti 44 C-A-ikäistä lentopallon harrastajaa. Suurin osa oli Loimun omia junnuja, mutta mukana oli pelaajia myös Perniön Sisusta, Maskun Katajasta, Liedon Parmasta, Säkylän Urheilijoista, Piikkiön Kehityksestä sekä Loimaan Jankosta. Tyttöjä leiriläisistä oli 30 ja poikia 14. Ohjaamisesta vastasivat Loimun liigajoukkueen pelaajat libero Esko Vuorisen toimiessa itseoikeutettuna leirin rehtorina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivän päättyessä Esko oli tyytyväinen leirin antiin.

– Aina on ilahduttavaa nähdä iso määrä junnuja kentällä, varsinkin kun heistä oli selvästi havaittavissa innostuneisuutta. Mielestäni tärkein seikka puolustamisessa on pelinlukeminen. Vastustajan lukeminen eri pelintilanteissa on tärkeää, jotta pystyy ennakoimaan ja sijoittumaan oikein. Tänään harjoitellut tekniset asiat tulevat vasta pelinlukutaidon jälkeen. Toivottavasti pystyimme antamaan junnuille jotain uutta ajateltavaa ja uutta inspiraatiota omiin treeneihin.

Myös kentän laidalla olleet olivat tyytyväisiä näkemäänsä ja kaikki olivat yhtä mieltä leiripäivien tärkeydestä. Seuraavan leiripäiväkin on jo selvillä.

Hiihtolomaviikon maanantaina 20. helmikuuta on luvassa F-D-junioreille suunnattu leiripäivä, josta tiedotamme lisää lähiaikoina.

Oranssia Voimaa tulee taas 5.1.2023

ILMOITTAUDU MUKAAN SÄHKÖPOSTILLA VIIMEISTÄÄN MAANANTAINA 2.1.2023 JA MUISTA KERTOA ILMOITTAUTUESSASI NIMESI JA SEURASI.

VASTAANOTON LISÄKSI PÄIVÄN OHJELMAAN KUULUU LIBERON PELIPAIKAN  TÄRKEIMMÄT TEHTÄVÄT SEKÄ TOIMINTA. 

johtokunta@loimujunnut.fi tai jari.lehtonen@loimujunnut.fi

Loimujunnuille toiminnanjohtaja

Sami Rintamaa aloittaa toiminnanjohtajana 1.1.2023.

Raision Loimu Juniorit ry. on päättänyt palkata seuraan osa-aikaisen toiminnanjohtajan. Tehtävään on valittu Sami Rintamaa, jonka työsuhde alkaa 1. tammikuuta.

Samilla on pitkä kokemus urheiluseuratoiminnasta ja urheilutapahtumien järjestämisestä. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja urheilumarkkinoinnin ja -johtamisen tradenomi. Tällä hetkellä hän opiskelee Turun AMK:ssa urheilun sponsoroinnin ja varainhankinnan korkeakouludiplomia.

  • Olen jo pitkään unelmoinut työstä urheilun parissa. Olenkin nyt erittäin innoissani, kun unelmani toteutuu ja saan aloittaa työt perinteikkään seuran riveissä. Odotan jo kovasti, että pääsen tutustumaan seuraväkeen ja kuulemaan heidän ajatuksiaan. Sitä ennen haluan toivottaa kaikille menestystä loppuvuoden peleihin ja rauhallista Joulun aikaa.

Junnuesittely Loimu – SaVo ottelussa

Perinteinen junnuesittely, jossa kaikki Loimujunnujen alaisuudessa pelaavat joukkueet esiintyivät, oli keskiviikkona 7.12 Kerttulassa