Loimujunnuille toiminnanjohtaja

Sami Rintamaa aloittaa toiminnanjohtajana 1.1.2023.

Raision Loimu Juniorit ry. on päättänyt palkata seuraan osa-aikaisen toiminnanjohtajan. Tehtävään on valittu Sami Rintamaa, jonka työsuhde alkaa 1. tammikuuta.

Samilla on pitkä kokemus urheiluseuratoiminnasta ja urheilutapahtumien järjestämisestä. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja urheilumarkkinoinnin ja -johtamisen tradenomi. Tällä hetkellä hän opiskelee Turun AMK:ssa urheilun sponsoroinnin ja varainhankinnan korkeakouludiplomia.

  • Olen jo pitkään unelmoinut työstä urheilun parissa. Olenkin nyt erittäin innoissani, kun unelmani toteutuu ja saan aloittaa työt perinteikkään seuran riveissä. Odotan jo kovasti, että pääsen tutustumaan seuraväkeen ja kuulemaan heidän ajatuksiaan. Sitä ennen haluan toivottaa kaikille menestystä loppuvuoden peleihin ja rauhallista Joulun aikaa.