Palkintoja, pullaa ja hyvää mieltä kauden päätöstilaisuudessa.

Loimujunnujen kauden päätöstilaisuutta vietettiin 15. toukokuuta. Kerttulan liikuntahalliin kerääntyi ilahduttavan runsaslukuinen joukko, kaikkinensa noin 200 henkeä. Tilaisuus alkoi kahvittelulla, jonka lomassa junnuilla oli mahdollisuus pallotella liigapelaajien kanssa. Junnut nauttivat tästä mahdollisuudesta kovasti ja pääsivät samalla tutustumaan myös Loimun uusiin liigapelaajiin. Kahvituksesta vastasi Loimun liigan timanttinen talkooporukka. 

Viime vuodesta poiketen tilaisuudessa oli myös ohjelmanumeroita, kun Raision Jumpparien Raju Kids ja UVKH Break Dance ryhmä esiintyivät yleisölle.

Lentiskoulusta E-junnuihin asti kaikki palkittiin mitalein ja D-junnuista ylöspäin palkittiin joukkueiden tsempparit. Palkitsemisten lomassa kuuluttajien aatelistoon kuuluva Matti Porrasoja haastatteli liigan pelaajia.

Kiitos kaikille mukanaolleille.

 

Lentiskoulu – kaikki palkitaan mitalein 

Koostuu 5-6-vuotiasta pallotaitureista, jotka ovat harjoitelleet ahkerasti koko kauden ajan kerran viikossa Aino Heikkilän ja Milja Salmisen ohjauksessa 

Nooa Karppinen, Linnea Kauppinen, Venni Launonen, Elsa Laurikainen, Amanda Merta, Ella Nieminen, Helmi Pelttari, Emil Rantapaju, Oliver Rantapaju, Emma Saksanen, Teppo Setälä, Toivo Setälä

 

STARTTI-ryhmä – kaikki palkitaan mitalein

Vuoden alussa perustettu ryhmä, joka perustettiin madaltamaan kynnystä lentopallon aloittamiseen. Lentopallon perustaitoja on harjoiteltu Sami Rintamaan ohjauksessa Friisilän koululla. Osa ryhmän jäsenistä on siirtymässä varsinaiseen joukkuetoimintaan ensi kaudeksi. 

 Aada Heikkinen, Mimosa Heino, Emil Hilden, Poojan Karki, Milla Koljonen, Lili Koponen, Inka-Maria Kuusisto, Paula Kyynäräinen, Lilja Leinonen, Jimi Ronkainen, Alma Ruskamo

 

F-juniorit – kaikki palkitaan mitalein

Kauden aikana hurjasti kasvanut ryhmä on harjoitellut kahdesti viikossa ja osallistunut supersarjan ja tiikerisarjan turnauksiin. Ryhmän valmentajina ovat ansiokkaasti toimineet Ville Rouhiainen ja Heidi Kaharisto. 

Miisa Hannula, Waltti Heikkinen, Elvi Hirvonen, Verna Kaharisto, Eevi Karppinen, Eemil Kokko, Otso Launonen, Suvi Lehtonen, Angelica Long, Helmi Mattila, Nelli Mäesoo, Rudolf Naukkarinen, Robert Rokka, Rolian Yelyzaveta, Ebba Saaristo, Neea Saksanen, Oliver Tammi, Jesper Välimäki

 

E-tytöt- Ilonan ryhmä – kaikki palkitaan mitalein

E-tytöt ovat harjoitelleet keskenään ja kerran viikossa yhdessä myös poikien kanssa. Ryhmän valmentajana ison työn on tehnyt A-Volleyssa lentopallo-oppinsa saanut Ilona Laaksonen 

Mila Kuoksa, Alisa Laaksonen, Iiris Laine, Maisa Laine, Ella Lampola, Salme Lehtoranta, Taimi Mattila, Iida Numminen, Eevi Rimpinen, Sofiella Salmela, Vilja Tuokko, Laura Yilmaz 

 

E- pojat – kaikki palkitaan mitalein

Tästä poikien ryhmästä ei vauhtia eikä vaarallisia tilanteita puutu. Pelejä on kertynyt sekä E- että D-poikien sarjassa. Ryhmän valmentajina ovat toimineet Janne Hakkarainen, Jenni Rajala ja Ville Pyykkö.  

 Joonatan Ahteela, Niilo Hakkarainen, Jasper Hanttu, Juho Kiviperä, Roni Kuosmanen, Eetu Launonen, Alex Nordström, Veeti Rajala

 

E-tytöt – kaikki palkitaan mitalein 

Ryhmän tytöt ovat kauden aikana keränneet kokemusta E-tyttöjen sarjan pelien lisäksi osallistumalla kevätkaudella ennakkoluulottomasti myös D- tyttöjen aluemestaruussarjaan, josta saivat arvokasta kokemusta pelaamisesta ilman koppia isolla kentällä. Ryhmän valmennuksesta on vastannut ikinuori kaksikko Petri Hippos ja Martti Henttula. 

Pihla Henttula, Varpu Henttula, Helmi Javanainen, Ellen Kainalainen, Enni Karppinen, Aura Klen, Säde Kärki, Sofia Laakso, Saga Laaksonen, Iina Lehtonen, Valeriia Seminina, Aino Sirro, Iida Tasanen, Johanna Terho, Amanda Vismanen

 

D-pojat- Tsemppari Aapo Ruskamo 

Aapo on kehittynyt valtavasti kuluneen kauden aikana ja tullut yhdeksi avainpelaajista joukkueessaan.

  

D-tytöt Hohto – Tsemppari Sofia Lehtonen 

Sofia on kehittynyt kauden aikana hurjasti, treenaa motivoituneesti, kannustaa joukkuekavereita suurella sydämmellä ja iloitsee toisten onnistumisista niin, että koko halli raikaa. Treeneissä Sofia on aina positiivisella asenteella ja antaa sillä energiaa koko joukkueelle.

 

D-tytöt Hehku -Tsemppari Iiris Särkikoski 

Asenne harjoitteluun on kehittynyt ja tulostakin on tullut. Tsemppaa hyvin peleissä ja halu pelata ja pärjätä on kova.

  

CX-Tsemppari Jerika Hanttu 

Poissa harjoituksista aniharvoin. Tsemppaa yli vaikeiden hetkien ja kehitys jatkunut tasaisesti läpi kauden.

 

C2-tytöt- Tsemppari Sofia Mattila 

Positiivinen joukkuepelaaja, joka luottaa omaan ja joukkueen tekemiseen tilanteessa kuin tilanteessa. 

 

C1-tytöt -Tsemppari Nilla Suomalainen 

Hyvällä motivaatiolla ja tsempillä vetänyt koko kauden. Loukkaantuneenakin tulee turnauksiin kannustamaan kavereita ja luomaan joukkuehenkeä.

 

B2-tytöt-Tsemppari Elsa Niittyinperä 

Ohjeita hyvin vastaanottava treenaaja, joka jaksaa tiukassakin paikassa olla positiivinen joukkuepelaaja.

 

B2-pojat Tsemppari Kaapo Antila (ei paikalla) 

Kaapo on ahkera ja tunnollinen harjoittelija. Pyrkii kehittymään joka treenissä ja on hyvä joukkuepelaaja.

 

AB-pojat Tsemppari Antti-Jussi Oksanen 

A-J on aina ollut aktiivinen ja tunnollinen. Nykyisin vielä lisäksi oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen. Iso kehitysloikka tällä kaudella. Osallistunut myös miesten 2-sarjan joukkueen toimintaan aina kun on ollut mahdollista.

 

B1-tytöt Tsemppari Matleena Metsäranta 

Matleena aloitti B1 joukkueessa vasta tällä kaudella. Hän kuuluu joukkueen junnu kolmikkoon 2010 syntyneenä ja joutuu senkin vuoksi tsemppaamaan henkisesti joka päivä. Matleena lähti kauteen lajitaidollisesti vähän takamatkalta, mutta ainakin valmennuksen pienoiseksi yllätykseksi hän raivasi avauskuusikon paikan SM lopputurnaukseen. Matte on aina todella positiivinen, sekä iloinen ulospäin suuntautunut persoona ja siksi hänen kanssaan on todella helppo tulla toimeen.

 

A-tytöt Tsemppari Sofia Vuorio 

Kapteenina hyvä, rehti ja kannustava asenne. Omalla sinnikkäällä esimerkillään loi tahtotilaa ja taisteluasennetta joukkueelle haasteellisissakin pelitilanteissa.

 

Naiset 3-sarja Tsemppari Tuire Wendelin 

Aina positiivisella, hyvällä ja iloisella asenteella, joka tarttuu myös pelikavereihin. Kannustaa kaikkia!

 

Naiset 2-sarja Tsemppari Mia-Maria Jokinen 

Hän on tuonut tosi paljon henkisesti ja fyysisesti joukkueeseen. Ehdottomasti joukkueen paras pelaaja mutta myöskin hengenluoja, tsemppari ja kannustaja! Voitontahto ja pallojen loppuun asti pelaaminen ja ryynääminen ihan omaa luokkaansa.

 

Miehet 2-sarja Tsemppari Niklas Siren 

Hän ohjaa, tukee, tsemppaa ja mikä parasta joukkueellemme, omaa äärettömän kovan voitontahdon.