Mitalikahvit nautittiin Kerttulassa

Loimujunnujen ensimmäiset perinteiset mitalikahvit nautittiin Kerttulassa maanantaina. Paikalla olivat E-tyttöjen Kipinä-joukkueen lisäksi B1-pojat sekä naisten 3-sarjan joukkue. Pelaajien lisäksi myös valmentajia ja muita toimihenkilöitä oli mukavasti paikalla.

E-tyttöjen joukkue Kipinä voitti kuluneella kaudella lounaisen alueen tiikerisarjan. Pelit sujuivat koko kauden ajan hyvin ja ensimmäinen erätappiokin tuli vasta finaaliturnauksessa. Haastetta haettiin kauden aikana myös D-tyttöjen AM-sarjasta, johon ryhmä osallistui kevätkauden aikana saaden tärkeää oppia ilman koppia pelaamisesta ja myös 6 vs 6 pelistä. AM-sarjassa pelasi tyttöjä myös harjoitusryhmän muista joukkueista.

B1-poikien kausi huipentui SM-pronssiin Oulunsalossa pelatussa lopputurnauksessa. Koko kauden pienellä ryhmällä operoinut porukka ylsi mitaleille erityisesti hyvän joukkuepelin turvin. Suurin osa pojista kasvaa nyt beestä yli ja pelit jatkuvatkin syksyllä sitten A-poikien sarjassa. Loimun edellinen SM-mitali oli C-poikien kultamitali vuodelta 2019 eikä pronssi niin kuin aiemmin virheellisesti uutisoitiin.

Paikalla oli ansaituisti myös naisten 3-sarjan joukkue, joka nappasi alueellisesta 3-sarjasta pronssiset mitalit. Toiminnanjohtaja Sami Rintamaa muistuttikin juhlavassa puheessaan seuran aikuisjoukkueiden merkityksestä.

– Playoffien aikana useammat junnujen vanhemmat kertoivat minulle, että aikuisjoukkueiden olemassaolo antaa lapsille ajatuksen siitä, että harrastus lentopallon parissa voi jatkua vielä aikuisenakin muuallakin kuin pääsarjatasolla.