Loimun B-pojille SM-pronssia, tyt√∂ille 6. sija ūüĖ§ūüß°

Raision Loimun junioreilla oli viikonloppuna kovat panokset, kun sekä B-tytöt että B-pojat pelasivat SM-finaaliturnaukset ikäluokkiensa parhaiden joukkueiden kanssa. Pojat ylsivät lopulta riemastuttavasti pronssille ja tyttöjen hieno viikonloppu päätyi 6.sijalle.
Poikien kahdeksan joukkueen turnaus Oulunsalossa käynnistyi lauantaina kahdella neljän joukkueen alkulohkolla. Loimu aloitti turnauksen pirteästi voittaen kaksi ensimmäistä otteluaan. Alkulohkon viimeisessä ottelussa oli panoksena lohkovoitto. Turnausisäntä Oulunsalon Vasama oli lopulta tiukasti parempi erin 2-1.

Sunnuntaina ennakkosuosikkeihin lukeutunut Vaasan Kiisto työnsi Loimun pronssiotteluun, jossa tappiosta sisuuntunut yhtenäinen oranssi lauma ei antanut LPK:lle mahdollisuuksia. Kapealla pelaajamateriaalilla koko kauden pelannut Loimu pelasi koko viikonlopun hyvällä tasolla ja ansaitsi näin Loimun ensimmäisen SM-tason mitalin sitten vuoden 2019, jolloin seuran C-pojat voittivat niin ikään pronssia.
B-tyttöjen 12 joukkueen finaaliturnaus pelattiin puolestaan Sastamalassa. Loimun nuori joukkue pelasi alkulohkossa kaksi hyvätasoista ja tiukkaa kolmieräistä kamppailua, joista toinen päättyi Loimun voittoon. Neljännesvälierien voitto PuMasta toi puolivälierissä vastaan hallitsevan mestarin Nurmon Jymyn. Ottelu oli viikonlopun ainoa, jossa Loimu jäi selvästi alakynteen, vaikka onnistuikin toisessa erässä kiusaamaan lopulta mestaruuden uusinutta Jymyä.
Sunnuntaina selvä voitto Arctic Volleysta vei Loimun pelaamaan sijoista 5-6 VaLePaa vastaan. Turnaus päättyi tiukkaan tappioon, mutta se ei himmennä hienon kauden pelanneen iloisen ja taitavan joukkueen hyviä esityksiä kauden tärkeimmissä peleissä.