Kauden 2022-2023 parhaat palkittu

Loimujunnut palkitsi kauden 2022-2023 ansioituneita pelaajia ja toimihenkilöitä Mestaruusliigaottelun Loimu-Ducks pitkällä erätauolla.

Palkintoja olivat jakamassa puheenjohtaja Jari Lehtosen lisäksi Pirjo Oksanen, Jukka Europaeus, Ossi Rumpunen ja Nea Luntamo.

 

Kauden minityttö Laura Yilmaz 

Laura on joukkueen ilopilleri ja kaikkien kaveri. Laura ottaa uudet pelaajat heti siipiensä suojaan ja toimii joukkuehengen luojana. Lauralla on vahva halu kehittyä lentopalloilijana, mikä näkyy treeniaktiivisuudessa ja asenteessa, jolla treenejä tehdään. Laura osaa nuoresta iästään huolimatta arvioida myös kriittisesti omaa tekemistään ja näkee usein itsekin niitä asioita, joita vielä pitää treenata.   

Kauden minipoika Veeti Rajala 

Veetin harjoittelua ohjaa into kehittyä lentopallossa kokonaisvaltaisesti. Veeti on monipuolinen ja taitava pelaaja, joka kaudella 2022-2023 otti järisyttävän suuren harppauksen eteenpäin lentopalloilijana. Veeti ei kaihda myöskään haasteita vaan tarttuu niihin rohkeasti, esimerkkinä voidaan mainita kesän 2023 Power cup, jonne Veeti lähti alaikäisenä pelaamaan E-poikien joukkueeseen ja täyttäen siellä tonttinsa varsin mallikkaasti, lopputuloksen ollessa varsin kultainen. 

Kauden tyttöjuniori – Nea Luntamo-palkinto Helmi Asula 

Helmi on edustanut Loimujunnuja E-tytöistä asti. Helmissä tulee loistavasti esiin se mitä pitkäjänteisellä treenaamisella saavutetaan. Helmi on jo pari vuotta ollut pelätty hakkuri vastustajille ja melkoinen pistelinko omalle joukkueelle. 

Kauden poikajuniori – Ossi Rumpunen-palkinto Niila Kuusisto 

Aktiivinen, tavoitteellinen ja omatoiminen urheilija. Iso, nöyrä rooli omassa joukkueessa.  Otti kehityksellisen jättiloikan ja pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden tähän mennessä. 

Kauden valmentaja – Jukka Europaeus-palkinto Ville Kakko 

Tehnyt erittäin pitkäjänteistä valmennusta Loimun tyttöjoukkueissa. Hänen valmennuksessaan viihtyvät ja kehittyvät kaikki, ja neuvominen ja huolenpito on aivan omaa luokkaansa. Kuulumisia kysytään aina myös entisiltä valmennettavilta. 

Kauden seura-aktiivi – Pirjo Oksanen-palkinto Tapio Rantala 

Arkipäivät ja viikonloput tuttu näky salilla. Jaksaa päivästä ja illasta toiseen puurtaa salilla tyttöjen kanssa, vieden heitä eteenpäin lentopalloilijan polulla. Tunteja ei lasketa, mutta paljon niitä joukkueen kanssa kuluu.