Kuukauden Juniori – Laura Yilmaz

Loimun E-tytöissä Säihke-joukkueessa pelaava Laura Yilmaz on Loimujunnujen tammikuun kuukauden juniori.

Hän aloitti lentopallon 4-vuotiaana Turun Urheiluliitossa ja siirtyi yhden välivuoden jälkeen pelaamaan Loimuun.

Lauralla on harjoituksia 2 kertaa viikossa. Mieluisin harjoituspäivä on tiistai, koska silloin mukana on pelkkiä tyttöjä. Lisäksi Laura harjoittelee aktiivisesti kotona isän kanssa. Tähän on saatu äidiltä lupa, kunhan mitään ei mene sisällä rikki. Tähän asti on vältytty isoimmilta vahingoilta.

Laura käy Karvetin koulussa 3. luokalla. Hän pitää käsitöiden tekemisestä ja osallistuukin koulun käsityökerhoon. Yksi valmistunut työ oli isälle tehty hame, jota tarinan mukaan on myös kerran käytetty. Kesäisin Laura tykkää käydä pelaamassa Beach Volleyta Naantalin kentillä. Lauran lempiruoka on spaghetti ja jauhelihakastike.

Laura on joukkuekavereineen liekeissä heti huomenna, kun on aika E-tyttöjen vuoden ekan turnauksen. Pelipaikkana on Loimaa ja legendaarinen Hirvihovi.

OP Turun Seutu ja Loimujunnut esittelevät kauden 2023-2024 aikana kuukausittain kuukauden juniorin.