Kuukauden Juniori: Sinihelmi Rainio

OP Turun Seudun ja Loimujunnujen Kuukauden Juniori on Sinihelmi Rainio eli tuttavallisemmin Simppu. 

Nyt kolmatta kautta Loimussa pelaavan Simpun taival lentopallon parissa alkoi aikoinaan Paimion Yrityksen lentiskoulussa. PaiY:n riveissä hän pelasi mini-ikäisenä useamman vuoden äitinsä valmennuksessa. Turnauksissa tuli monesti vastaan Ville Kakon valmentama Loimun joukkue. Kun joukkue aikanaan Paimiossa loppui, niin Loimu olikin mielessä selvänä ykkösvaihtoehtona. Simppu siirtyi nuorempana C-ikäisenä Loimuun usean kaverinsa kanssa, joista tälläkin hetkellä samassa joukkueessa pelaa Venla Tainio. Aikaisemmin lajivalikoimaan kuului myös uinti, mutta sen harrastaminen ei ollut niin kilpailuhenkistä. 

Simppu pelaa nyt toista kautta liberona Loimun B-tytöissä joukkueessa, jonka huoltajana toimii hänen isänsä. Päätyminen liberoksi ei tullut loppujen lopuksi yllätyksenä. Aluksi erityisesti syöttöjen vastaanottaminen jännitti, mutta ylimääräinen jännitys on jäänyt lisääntyneen kokemuksen myötä pois. Viime kauden lopuksi Simppu valittiin joukkueensa tsemppariksi ja perusteluissa häntä luonnehdittiin takakentän väsymättömäksi uurastajaksi. Vahvuudekseen hän nimeää ketteryyden, joka on melko tärkeä ominaisuus erityisesti liberolle.  

–  Ajatuksena on pelata lentopalloa vielä pitkään ja aluejoukkueisiin olisi hienoa jatkossa päästä mukaan. Lentopallossa parasta on joukkuekaverit, jotka ovat kaikki tulleet tutuiksi. Joukkueessa on hyvä meininki ja on helppo olla oma itsensä. Paras muisto lentiksestä on tämän alkuvuoden turnausreissu Rovaniemelle. Matkustimme junalla ja saimme yöpyä raisiolaistaustaisen perheen luona. Myös Powereista on paljon hyviä muistoja. 

Reissumuistoja onkin tulossa lisää ihan lähiaikoina, sillä tulevana viikonloppuna Loimun B-tytöt pelaavat Imatralla. Tsemppiä Simpulle ja B-tytöille loppukauteen.