Valmet Loimujunnujen lentopallon harrasteryhmän nimisponsoriksi

Loimujunnujen helmikuussa käynnistämä 11-15-vuotiaille suunnattu lentopallon harrasteryhmä sai kevään aikana suuren suosion. Outi Miettisen ideasta syntyneen ryhmän tarkoituksena on paitsi madaltaa kynnystä lentopallon aloittamiseen niin myös tarjota mahdollisuutta vain harrastaa. Kaikki eivät halua osallistua kilpailutoimintaan, kun taas toisilla on jo olemassa toinen ns. ykkösharrastus. Yhtä kaikki, loppukevään aikana ryhmässä oli jo lähes 20 harrastajaa, joista varmasti osa liittyy omien ikäryhmiensä mukaisiin joukkueisiin tulevana syksynä.

Toiminta jatkuu myös tulevana syksynä ja ensi kauden aikana ryhmä kulkee nimellä Valmet- harrasteryhmä. Maailman johtavia sellu-, paperi- ja energiateollisuuden prosessi- ja automaatioratkaisuja kehittävän Valmetin Raision yksikön paikallisjohtaja Mika Granlund kommentoi yhteistyötä seuraavasti.

– Monessa yhteydessä on saanut lukea siitä, millaiseen tilanteeseen nuoret pandemiavuosina päätyivät, sekä myös siitä, miten tärkeää yhteiskunnallisestikin on ylläpitää mahdollisuuksia liikunnallisuuteen. On hienoa, että yrityksemme saa tukea tällaista paikallista hanketta, joka antaa nuorille mahdollisuuden yhdessä olemiseen liikunnan kautta.

Osa tukisummasta ohjataan Loimujunnujen tukirahastoon, josta lisätietoa luvassa alkusyksyn aikana.