Power Cupista mielettömiä muistoja ja kultaisia kokemuksia

Loimujunnut lähti Imatralle Power Cupiin kymmenen joukkueen voimin. Nuorimmat loimulaiset pelasivat E-ikäisten sarjoissa ja vanhimmat olivat B-ikäisten sarjassa pelanneet kaksi poikien joukkuetta. Ilmat Imatralla olivat loppujen lopuksi hyvät, vaikka torstaina sadetta saatiinkin ja perjantai oli muuten vaan pirun kylmä.  Viikonlopun aikana saatiin kuitenkin pelata jo auringonpaisteessa.

Loimu saavutti tämän vuoden Powerista kaksi mitalia. Kovimmasta suorituksesta vastasivat E-pojat, jotka voittivat 32 joukkueen tsemppisarjan. Matkalla mestaruuteen pojat voittivat kaikki 11 otteluaan. Monet otteluista olivat tiukkoja ja loppua kohden vastustajat kovenivat. Pojat eivät kuitenkaan suostuneet häviämään ja pääsivät lopulta nostamaan mestaruuspokaalia Power Cup lavalla. Mestaruusjoukkueessa pelasivat Niilo Hakkarainen, Alex Nordström, Veeti Rajala, Manu Lehtinen ja Lukas Kontto. Joukkueen valmentajina toimivat Janne Hakkarainen ja Ville Pyykkö. Mestaruus oli Loimulle ensimmäinen sitten vuoden 2019, jolloin C-pojat voittivat supersarjan yöttömän yön Powerissa Rovaniemellä. Toisen mitalin Loimulle toi B2-poikien joukkue, joka toisti viime vuoden temppunsa ja saavutti tsemppisarjassa pronssia.

Vaikka mitalit maistuvat makeilta niin vieläkin tärkeämpää ovat ne kokemukset, joita matka kaikkine vaiheineen tarjosi. Yhteiset kokemukset voittoineen ja tappioineen, pelien ulkopuolella yhdessä vietetty aika, koulumajoitus kaikilla mausteilla, Robinin keikka ja kaikki muut sattumukset  antoivat arvokkaita muistoja, joita kelpaa muistella vielä pitkään. Kiitos Power Cup Imatra – täältä tullaan Power Cup Joensuu 2024.