Kauden päätöstilaisuus Kerttulassa

Kauden päätöstilaisuutta vietettiin Kerttulassa keskiviikkona 17. toukokuuta. Paikalle oli saapunut lähes 200 pelaajaa vanhempineen. Lentiskoulusta E-ikäisiin palkittiin kaikki mitalein ja D-junnuista ylöspäin palkittiin joukkueen tsemppari. Palkintojenjaon lisäksi tilaisuudessa kuultiin Loimun liigapelaajien kesäkuulumisia sekä ajankohtaisia seurakuulumisia toiminnanjohtaja Sami Rintamaan kertomana.
Kiitokset kaikille paikalle saapuneille sekä myös liigajoukkueen pelaajille ja talkooväelle sekä kuulutuksista vastanneelle Matti Porrasojalle.  Palkitsemiset eivät suinkaan jää tähän, vaan vuoden mini sekä poika- ja tyttöjuniori, vuoden valmentaja ja seuratoimija palkitaan syksyllä Loimun liigajoukkueen kotiavauksessa.

Kuvissa olevien lisäksi palkittiin: C2-tytöt Iina Rantapaju, C1-tytöt Sinihelmi Rainio, B-tytöt Neea Ruohonen, N2-sarja Emma Mäkelä sekä M2-sarja Ville Saarinen.

Lentiskoulu
F-juniorit
E-tytöt
E-pojat
D-tytöt Finna Rahtu
C-tytöt Roihu Ronja Hallisto
B2-pojat Miklas Eko
B1-pojat Arttu Tarvonen
N3-sarja Jonna Kuusisto