Loimun B1-pojilla viikonloppuna edessä SM-finaaliturnaus

Loimun B1-poikien kausi huipentuu viikonloppuna Sastamalassa pelattavassa SM-finaaliturnauksessa.
B-pojat ovat kauden aikana pelanneet oman ikäluokkansa turnausten lisäksi myös Turun alueen talvisarjaa. Ryhmän vastuuvalmentaja Antti-Jussi Marttila kommentoi B-poikien kauden etenemistä seuraavasti.
– Lähtökohdat kauteen olivat hyvät, kun meillä oli kasassa 11 sitoutunutta poikaa. Syyskausi oli haastava emmekä päässeet peleissä omalle tasolle. Kevätkaudella meno on parantunut niin peleissä kuin harjoituksissakin. Talvisarjaan lähteminen oli ilman muuta hyvä ratkaisu, sillä muuten pelien määrä olisi jäänyt pieneksi. Syksyllä pojat vielä arkailivat pelata kokeneita miehiä vastaan, mutta viime aikoina niihinkin peleihin on lähdetty hyvällä itseluottamuksella ja tulostakin on tullut.
Turnauksessa pelaa 12 ikäluokan parasta joukkuetta, jotka on jaettu kolmen joukkueen alkulohkoihin. Turnauksen nuorimpiin joukkueihin lukeutuva Loimu saa alkulohkossa vastaansa mitalisuosikit Rantaperkiön Iskun ja Oulunsalon Vasaman.
– Maalis- ja huhtikuu ovat olleet ryhmän parhaimpia harjoituskuukausia koskaan ja myös peleissä olemme onnistuneet todella hyvin. Haasteena koko kauden ajan ovat olleet sairastelujen lisäksi poissaolot leiritysten takia, mikä tietysti on lähtökohtaisesti hyvä asia. Haasteiden takia olemme kuitenkin tottuneet pelaamaan hyvin erilaisilla kokoonpanoilla ja vaihtoehtoja aloituskuusikkooon onkin paljon. Muihin joukkueisiin verrattuna meillä on kasassa nuori ja suht nimetön ryhmä. Olemme kuitenkin yllätysvalmis joukkue ja valmiita laittamaan hanttiin kaikille vastustajille, Marttila jatkaa.
B-poikien edesottamuksia ja tunnelmia kentän laidalta pääset seuraamaan raisionloimujuniorit IG-tilillä 🧡🖤