C-tytöille pronssia Lounalentis Cup -lopputurnauksesta

C-tyttöjen Lounalentis Cup -lopputurnaus pelattiin Kangassalassa 13.3.2022. Tiensä sijoista 1-4 taistelemaan olivat raivanneet LPK (Kangassala), PeSisu (Perniö), Loimu ja Lempo C1 (Lempäälä). Loimun C-tytöt ottivat turnauksessa hienosti pronssimitalit ja lähellä oli myös kirkkaammat mitallit. Kuvassa pelaajat ylhäältä vasemmalta Helmi Asula, Nelli Kannisto ja Pinja Hellsten. Keskirivissä vasemmalta Iiris Suoniemi, Lotta Murtojärvi, Helmi Laustola. Alhaalla vasemmalta Zahra Sarwari ja Anastasia Kosovskaja. Lopputurnaukseen eivät päässeet mukaan joukkueen keskitorjuja Marissa Laine, joka oli valitettavasti sairastunut sekä Pinja From (yli-ikäinen), joka ei voinut sääntöjen mukaan pelata lopputurnauksessa. Joukkueen valmennuksesta on jo parin vuoden ajan vastanneet Timo Murtojärvi ja Jani Asula, sekä joukkueenjohtajana Minna Liimatainen.

Turnauksen ensimmäinen peli PeSisua vastaan oli vaikea ja omia virheitä tehtiin varsinkin ensimmäisessä erässä huomattavan paljon. Toiseen erään virheiden määrät hieman vähenivät mutta siitä huolimatta omaa peliä ei oikein saatu käyntiin. Perniö pelasi totutusti omalla tasollaan ja vähillä virheillä ja vei voiton ansaitusti 2-0. Ennen toista peliä Lempoa vastaan käytiin tyttöjen kanssa läpi miten peliä pitäisi pelata ja se tuotti tulosta. Toinen peli oli tiukkaa vääntöä. Ensimmäisessä erässä Loimu oli hivenen Lempoa parempi koko erän ajan mutta toinen erä oli tiukempi, Lempolla ollessa jo pari eräpalloakin. Loimun tytöt kuitenkin näyttivät henkisen vahvuutensa tiukassa paikassa ja voittivat erän 26-24 ja ottelun 2-0. Kolmanteen peliin LPK:ta lähdettiin selvästi haastajan roolissa. Turnauksen viimeinen peli LPK-Loimu oli meidän ehkä kauden parasta peliä ja kokonaisuudessaan tasokasta puolin ja toisin. Palloja lyötiin vastustajan puolelle ja puolustettiin peliin. Myös muutamia torjuntoja nähtiin. Tiukka peli päättyi LPK:n voittoon 2-0 (25-23 ja 25-21). Turnauksen sijoitukset 1. LPK, 2. PeSisu, 3. Loimu ja 4. Lempo C-1. Onnittelut kaikille lopputurnauksen joukkueille.

Hieno lopputurnaus ja lopetus Loimun C-tyttöjen kauteen!