Uutiset

Yhteistyösopimus Raision Fysioterapia [muok.09.01.2018]

Loimujunnut ja Raision Fysioterapia ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Raision Fysioterapia ja Raision Loimu Juniorit Ry ovat solmineet yhteistyön sisällöstä seuraavaa: Raision Loimu Juniorit Ry:n jäsen ja hänen perheenjäsenet saavat seuraavia etuuksia: - Fysioterapiakäynneistä -10% - Ei toimistomaksua - Mahdollisuus maksuttomaan fysioterapiakonsultaatioon puhelimitse (soittopyynnöt sähköpostitse) - Fysioterapiakonsultaatiokäynti 35€ Yhteistyöhön kuuluu myös: - Seuran toimihenkilöille, jäsenille ja junioriurheilijoiden vanhemmille suunnattu infotilaisuus Raision Fysioterapian toiminnasta - Muu koulutusyhteistyö seuran toiveiden mukaan, esimerkiksi urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja niiden hoito, teippauskoulutukset ja ravitsemusluennot (sisältö ja hinta erikseen sovittuna) - Ikäkausitestaukset, alaraaja-analyysit sekä muut testaukset ja tutkimukset yhteistyöhintaan

Yhteistyösopimus Mehiläinen [muok.09.01.2018]

Loimujunnut ja Mehiläinen Liikuntaklinikka ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimukseen kuuluu Terveydenhuollon yhteistyö (mm. Nimetty seurakoordinaattori,Seuralle nimetty omalääkäri)Toiminnallinen yhteistyö (mm. ensiapulaukut harjoittelusaleihin) Taloudellinen yhteistyö (mm. vuosittainen sopimuskorvaus seuralle sekä Urheilunetin kautta kertyvä markkinointibonus).

Beach Volleyn EM-kisat [muok.09.10.2017]


Venäjän Kazanissa järjestettiin 24-27.8.2017 Beach Volleyn U18-vuotiaiden EM-kisat. Kisoissa poikien sarjassa suomea oli edustamassa Loimun kasvatti Väinö Rahko yhdessä parinsa Oskari Keskinen (KaWi) kanssa. Kisoihin oli kutsuttu 32 euroopan maan edustajat ranking pisteiden mukaan. Pojat valikoituivat kisoihin edustamaan Suomea SM-kiertueen menestyksen ansiosta. Heidän sijoituksensa Kazanissa oli lopulta 17. Elokuun alussa pelatussa SM-finaaliturnauksessa pojat voittivat pronssiaF-Nuorten harjoitusajat [muok.21.09.2017]

F-Nuorten harjoitusajat tulevat 25.9.2017 alkaen olemaan seuraavat: Tiistaisin Ammattikoulun salissa 16.30 - 17.30 ja Perjantaisin Ammattikoulun salissa 17.30 - 18.30. Uudet ja vanhat tervetuloa!

F-Nuoret aloittaa ihan pian! [muok.12.09.2017]

Sinä -09-11 syntynyt tyttö tai poika tervetuloa iloiseen joukkoomme harrastamaan lentopalloa! Järjestämme avoimen tilaisuuden tulla kokeilemaan lajia Perjantaina 22.9.2017 klo 17.30 – 19.00 Raision ammattikoululla. Mukaan tarvitset t-paidan,shortsit/verskat,sisäpelikengät sekä juomapullon vettä varten ja mieluusti huoltajan. Jos on kysyttävää tai haluaisit harrastaa etkä nyt pääse tai haluaisit kokeilemaan myöhemmin lentopalloa ota yhteyttä, s-posti: taru.uskali@loimujunnut.fi tai puhelimitse 040-565 0339 Järjestäjänä: Raision Loimu juniorit Ry TERVETULOA! P.S. Ota rohkeasti yhteyttä

Lentiskoulu alkaa 19.9.2017 [muok.17.08.2017]

Hei, Lentiskoulu 5-6 vuotiaille tytöille ja pojille alkaa tänäkin syksynä. Tositoimiin päästään tiistaina 19.9. klo 17.30 -18.30 Kerttulan liikuntahallissa. Uudet, vanhat ja innokkaat palloilijat ovat tervetulleita mukaan! Lentiskoulun vetäjänä tulee toimimaan Laura Nieminen, laura.nieminen@loimujunnut.fi. Ilmoittautumiset Tarulle, taru.uskali@loimujunnut.fi tai 040-565 0339.

Lentopalloaktiiveja kaivataan [muok.10.08.2017]

Lentopallokausi 2017-2018 on pyörähtänyt alkuun. Harjoitukset lähes joka joukkueessa on saatu käyntiin. Jos olet kiinnostunut pelaamaan tai valmentamaan Loimujunnuissa, niin käy tutustumassa sivuillamme ja etsi sieltä itsellesi sopiva ryhmä. Eniten kaipaamme uusia valmentajia leikkimieliseen Lentiskouluun (5-6 v) sekä aloittaviin F-Tyttöihin ja F-Poikiin (7-8 v). Jos olet kiinnostunut valmentamisesta ja tunnet, että sinulla on jotain anettavaa näille tulevaisuuden lentopalloilijoille, niin ota rohkeasti yhteyttä seuramme puheenjohtajaan Timo Murtojärveen (timo.murtojarvi@loimujunnut.fi). Tervetuloa Loimujunnuihin!

Powerista kaksi mitalia! [muok.26.06.2017]

Vantaalla 8-11.6.2017 pelatusta PowerCupista Loimu saalisti 2 mitalia.
Loimun D-poikien Mustat-joukkue voitti hienosti hopeaa. Joukkueessa pelasivat Jimi Lehto, Ville Kinnunen, Teemu Lampainen, Nooa Marttila ja Roni Riihikoski.
Sekä Loimun B-pojat jatkoivat mitalisuoraansa ollen Powerissa pronssilla. Joukkueessa pelasivat Aatu Kulmala, Eetu Kulmala, Eetu Mäki, Väinö Rahko, Sebastian Pozo Hernandez, Rumpus Kairi, Valtteri Kaartosalmi, Arttu Koskinen ja Akseli Kettunen.


Loimun pojat toistamiseen SM-mitaleille! [muok.08.05.2017]


B-pojat uusivat toisenkin temppunsa ja voittivat SM-pronssiottelussa VaLePan. Tasan kaksi vuotta sitten kävi samoin ja nyt siis uudelleen Nurmossa. Mestaruuden voitti Pielaveden Sampo ja hopealle tuli Kauhavan Wisa.


Loimun mitalijoukkueessa pelasivat:
Akseli Kettunen, Arttu Koskinen, Ville Anttila, Sebastian Pozo Hernandez, Aatu Kulmala, Eetu Kulmala, Rumpus Kairi, Väinö Rahko, Valtteri Kaartosalmi ja Eetu Mäki.
Staffina toimi valmentaja Aleksi Alkio, Ari-Heikki Kulmala, Markku Kairi ja Mika Rahko.

Kisojen Allstars seitsikkoon valittiin keskipelaaja Eetu Mäki ja joukkueen tsemppipelaajaksi Sebastian Pozo Hernandez.

Väinö EM-kisoissa [muok.03.05.2017]

Loimun B-pojista Väinö Rahko oli edustamassa Suomea Slovakiassa ja Unkarissa pelatussa U19-miesten EM-kisoissa. Väinö pelasi yleispelaajana ja oli Suomen joukkueen ja koko turnauksen nuorin pelaaja. Suomi saavutti 12 joukkueen turnauksessa 8. sijanB-pojat voittoon [muok.15.03.2017]
Loimun B-pojat uusi temppunsa, voittamalla toistamiseen Lounais-Suomen Aluemestaruuden sunnuntaina 12.3.2017.
Kaksi vuotta sitten 00-syntyneet pojat nappasivat mestaruuden kotiturnauksessa ja nyt uudestaan Raisiossa lähes samalla ryhmällä.
Joukkueessa pelasivat; Väinö Rahko, Aatu Kulmala, Eetu Kulmala, Akseli Kettunen, Valtteri Kaartosalmi, Arttu Koskinen, Rumpus Kairi, Eetu Mäki ja Sebastian Hernandez. Valmentajana Aleksi Alkio, Tilastoija/huoltaja Markku Kairi ja Joukkueenjohtaja Mika Rahko. Loimun 2-joukkue oli turnauksen 7.

C-pojille loistavalla pelillä aluemestaruus hopeaa! [muok.14.03.2017]
Joukkueessa pelasivat (kuvassa vasemmalta takarivi) Petteri Paju, Sebastian Pozo Hernandez, Veeti Lehto, Eemeli Aarnio, Aleksei Zhbankov. (eturivi asemmalta) Kalle Murtojärvi, Miiro Toissalo, Ilya Namini, Oleksii Bulgyn.

Valmennus ja joukkueenjohto Timo Murtojärvi, Ari Tikakoski ja Juha Paju

Turnauksen kulta meni VaLePa C-Max1:lle ja pronssi Maskun Katajalle Loimu ME onnittelee mitalisteja.

A-pojat Sm-finaaleihin [muok.04.03.2017]

Kotijoukkue Loimu selvitti tiensä A-poikien finaaleihin, jossa pelaa kahdeksan suomen parasta joukkuetta. Tänään kauppiksella käydyissä välierissä kaatuivat Sampo, EV ja Tähti kaikki suoraan 2-0. Finaali pelataan Vilppulassa 1-2.4

Passarikoulutus [muok.14.02.2017]


"Perjantaina 10.2. Simo-Pekka Olli oli pitämässä seuramme C-ikäisille tyttö- ja poikapassareille koulutusta. Tämä oli koulutuksista ensimmäinen osio. Toinen pidetään perjantaina 3.3. klo 19.00 - 20.30 Ammattiopiston salissa. Koulutuksessa käytiin läpi passauksen perusteita teoariassa ja käytännössä. Pelaajat tekivät käytännön passiharjoituksia ja pelaajat saivat hienoa henkilökohtaista palautetta suorituksistaan ja uusia ajatuksia passaamisesta. Valmentajille koulutuksen anti oli myös antoisa ja innolla odotamme seuraavaa. Simo-Pekalla on aivan loistava tapa käsitellä nuoria ja jakaa omaa osaamistaan eteenpäin! Kiitos Simo-Pekalle ja pelaajille!"

Kaikki valmentajat ovat tervetulleita seuraamaan seuraavaa koulutusta!Pohjoiseuroopan mestarit! [muok.18.11.2016]

Suomi voitti sekä tyttöjen että poikien mestaruudet Tanskan Ikastissa pelatussa NEVZA:n alle 17-vuotiaiden mestaruusturnauksessa. Onnea Loimujunnut Eetu Kulmala ja Väinö RahkoLentiskoulu [muok.10.08.2016]

Lentiskoulu aloittaa toiminnan tänäkin syksynä. Lentiskoulu on tarkoitettu 2010- 2011 syntyneille tytöille ja pojille. Lentiskoulussa liikumme monipuolisesti leikkien ja palloilla temmeltäen. Opettelemme lentopallon alkeita leikinomaisesti. Lentiskoulu alkaa tiistaina 20.9. Ammattiopiston liikuntasalissa. Harjoitusaika on 16.45 - 17.30. Tervetuloa harrastamaan ja oppimaan uusia taitoja! Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Taru Uskali, puh. 040-565 0339 tai taru.uskali@loimujunnut.fi.

UUSIA RYHMIÄ [muok.10.08.2016]

Lentiskoulu, F-tytöt ja F-pojat starttaavat taas tänäkin syksynä. Lue lisää tapahtumista!

F-Tytöt 2009-2008 [muok.10.08.2016]

F-Tytöille on oma harjoitteluryhmä kaudella 2016-2017. F-tytöt ovat syntyneet vuosina 2008 ja 2009. Ryhmä harjoittelee nyt elokuussa keskiviikkosin Raision kauppaopiston salissa klo 16.00 - 17.30 yhdessä E-tyttöjen kanssa. Torstaista 22.9. harjoitukset Raision Ammattiopiston salissa klo 16.00 -17.30. Vetäjinä toimivat Kalle Räikkä, Emma Murtojärvi ja Cia Knuutila. Yhteystiedot: Kalle Räikka 040-7213 327 tai kalle.raikka@turku.fi. Uudet ja vanhat rohkeasti salille lentopalloa harrastamaan!

TOK - Bonus [muok.09.08.2016]

TOK Bonus – järjestelmä on helppo ja vaivaton tapa tukea lapsen liikuntaharrastusta. Perheessä tulee olla Turun Osuuskaupan jäsenyys ja seuran, jossa lapsi harrastaa, tulee olla mukana TOK Bonus – järjestelmässä. Sopimus koskee vain lapsen huoltajia, eli huoltajan tulee olla Turun Osuuskaupan jäsen (sopimus ei koske muita lähisukulaisia, esim. isovanhempia). Ilmoittautuminen tehdään netissä www.tokseurabonus.fi kohdasta ”Ilmoittaudu” löytyvällä lomakkeella. TOK maksaa vuosittain seuralle 5 % seurabonuksen, joka lasketaan kaikkien mukana olevien perheiden kuukausittain S-Etukortilla kerryttämästä Bonuksesta. Huom! Perhe saa normaalisti itselleen kaikki heille kuuluvat Bonukset, mutta tämän lisäksi TOK maksaa kaikkien perheiden yhteensä kerryttämästä Bonus-summasta vielä 5% seuralle. TOK Bonus – järjestelmään voivat poikkeuksellisesti liittyä myös seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt (esim. valmentaja, huoltaja jne.), vaikka heidän perheessään ei olisi seurassa harrastavia lapsia. Tämä on erittäin tärkeä asia Seuralle ja ennenkaikkea lapsille sekä nuorille, eikä keneltäkään pois!

Loimujunnuille liigasopimuksia [muok.02.07.2016]

Kaksi Loimujunnujen vielä B-ikäistä kasvattia on tehnyt Liiga-seuran kanssa sopimukset.Tomi Saarinen siirtyy Liiga-Loimuun ja Hanna Rahko LP Kangasalaan. Molemmilla on tulevalla kaudella ulkomaiset päävalmentajat ja jokunen hieno CEV-Cupin ottelukin.
Lisäksi Liiga-Loimuun siirtyy apuvalmentajaksi Sami Laiho, joka valmensi edellisellä kaudella B-tytöt Suomen mestareiksi. Menestystä kaikille kolmelle junnulle!

Seuralle uusi puheenjohtaja! [muok.31.05.2016]

Maanantaina 30.5. seuran kevätkokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi Timo Murtojärvi. Seuran sisällä Timo ei esittelyjä kaipaa, monta kautta johtokunnan jäsenenä, valmentanut koko ajan vähintään yhtä joukkuetta, useimmiten kahta ja ollut järjestämässä monia seuran tapahtumia mm. erittäin suosittua passarikurssia. Onnea ja menestystä tehtävään!
Mika Rahko jatkaa vielä tulevan kauden johtokunnassa ja toimii B-poikajoukkueiden taustalla. Muut heinäkuun alussa käynnistyvän kauden johtokunnan jäsenet ovat: Sari Luntamo, Jari Lehtonen, Mia Lehtonen, Taru Uskali, Johanna Merisalo, Susanna Friman ja Kalle Räikkä.
Johtokunta tehtävistä luopui Olli Kari paikkakunnalta pois muuton vuoksi. Johtokunta nöyränä kiittää Ollia vuosia jatkuneesta työstä johtokunnassa ja ennen kaikkea arvostettuna valmentajana ja toivottaa hyvää jatkoa.

B-ikäisten alue Sm-finaaleissa Somerolla Loimulaisia [muok.30.05.2016]

Loimusta tyttöjen ykkös-joukkueessa pelasi Cia Knuutila, Nea Luntamo ja Hanna Rahko ja joukkuetta valmensi Toni Mansikkaviita, Joukkue voitti Sm-kultaa. Poikien ykkösjoukkueessa pelasi Loimusta Teemu Piilola ja Tomi Saarinen. Pojat nappasi Sm-pronssia. Poikien kakkos-joukkueessa pelasi Eemil Rantanen, Väinö Rahko ja Eetu Kulmala ja tämä joukkue oli viides, ollen kakkosjoukkueista paras. Lisäksi joukkueissa pelasi monta ex-loimulaista, loimun kasvattia, ihan Lounaan päävalmentajaa myöten.

Tuomareille kiitos [muok.17.05.2016]B-poikien SM-Finaaleissa muistettiin alueemme huipputuomareita. Ja palkittiin Alueen tuomarinimeäjä Karppa ja Loimun B-poikien luottotuomari Hatsa.
Lämpimät kiitokset molemmille ja kaikille alueen tuomareille kuluneesta kaudesta ja hyvää kesälomaa

Raision Loimun E-pojille AlueMestaruus-Pronssia [muok.21.04.2016]


Raision Loimun E-pojat voittivat Pronssia lauantaina 16.4, Sastamalassa käydyssä lopputurnauksessa. Loimun joukkueella oli odotukset korkealla turnaukseen lähdettäessä. Olihan kaudella ollut vain yksi voittamaton joukkue. Alkusarjassa kuitenkin Valepan Galaxy yllätti Loimun, näin välieriin tuli peli joka oli kaavailtu finaali peliksi. Valepa Mustangin kanssa tiukka välierä päättyi Valepan 2-1 voittoon. Näin Loimulle jäi viimeiseksi peliksi pronssipeli Säkylää vastaan. Pelistä selvä voitto ja pronssimitalit kaulaan. Voiton vei odotetusti Valepa Mustang. Joukkueessa pelasi Ossi Valkeajärvi, Samuel Salminen, Jesse Osa, Aatu Kukkonen ja Nooa Putkuri, valmentajana Toni MansikkaviitaLoimun D-pojille aluemestaruus kultaa! [muok.13.04.2016]D –ikäisten aluemestaruudesta kamppailtiin 9. ja 10.4. Halikossa. Mennyt kausi huipentui kahteen loistavaan pelipäivään, josta tuloksena ylivoimainen mestaruus pojille. Kiinnitys tähän mestaruuteen otettiin jo kauden aikana 29 pelatulla pelillä, jotka kaikki päätyivät Loimun poikien voittoon. Hyvin sujuneen kauden perusteella odotuksena oli kirkkain mitali.

Joukkue pelasi koko kauden taktiikalla, joka hieman poikkeaa perinteisesti D- peleissä pelatuista kuvioista. Turnauksessa yhdestäkään joukkueesta ei ollut vastusta näille pojille. Finaalipelikin ratkaistiin jo alkulämmittelyssä ja viimeistään ensimmäisen erän alussa kun pojat torjuivat ja iskivät vastustajan parkettiin. Finaalin eräpisteet olivat Loimulle 25-16 ja 25-17, joka myös kertoo poikien ylivoimasta. Pojat pelasivat valmentajan suunnitelman mukaisesti, hoitaen koko finaaliviikonlopun tyylikkäästi loppuun asti.

Joukkueessa pelasivat Alexej Zhbankov, Tuomas Helminen, Urho Rytsä ja Oleksii Bulgyn. Päävalmentaja toimii Timo Murtojärvi ja apuvalmentajana Mikko Rytsä.

Voittaneet D –pojat harjoittelevat ja pelaavat C-poikien ryhmässä, joka koostuu -01, -02 ja -03 syntyneistä pojista. Tämän joukkueen pelaajat saavuttivat jo viime vuonna aluemestaruus pronssin. Joukkue on pelannut koko kauden C –poikien sarjaa, joka huipentuu viikon päästä pelattaviin sijoitusotteluihin. Joukkue pelaa sijoista 13-16. Joukkueita koko sarjassa oli yhteensä 49. Sijoitus kuvastaa noususuhdanteisesti sujunutta kautta. Poikien valmennuksesta ovat vastanneet Timo Murtojärvi ja Ari Tikakoski.

C-pojat hopealle [muok.18.03.2016]


Loimun C1-pojat nappasi hiukan yllättäen aluemestaruus hopeaa Koski Tl:ssä pidetyssä kuuden joukkueen turnauksessa.
Joukkueessa pelasi: Karl Kallio, Jerome Kemppainen, Aatu Vihola, Timi Tamminen, Valtteri Arvio, Sebastian Pozo Hernandez sekä sairastuvalla oli Petteri Kähärä.
Valmentajana Aleksi Alkio ja huoltajana Jarmo Kemppainen.
Seura onnittelee mitalisteja!”

Vuoden Seuratyöntekijä 2015 [muok.26.01.2016]

Raision kaupungin vuoden 2015 seuratyöntekijänä varsinais-suomen urheilugaalassa palkittiin Jari Lehtonen. Perusteena oli mm. noin kahdenkymmenen vuoden rupeama juniorivalmennuksen parissa. Loimu juniorit onnittelee.Kauden 2014-2015 palkitut [muok.09.10.2015]


Vuoden valmentaja: Sami Laiho ja Jari Sinkkonen
Vuoden Juniorityttö: Nea Luntamo
Vuoden Junoripoika: Väinö Rahko
Vuoden Minityttö: Rosa Larkamaa
Vuoden Minipoika: Sebastian Pozo HernandezSM-kultaa [muok.04.09.2015]

Loimun pojat Väinö Rahko ja Teemu Piilola nappasi SM-kultaa beach volleyn U16-sarjassa Jyväskylässä pelatussa kuuden parhaan parin SM-lopputurnauksessa


Kaikkien aikojen menestynein Power Cup Vaasassa 2015 [muok.24.06.2015]

Loimujunnujen kautta aikain menestynein Power Cup Vaasassa pelattiin kesäkuun alussa. Alla tulokset: Power Cup Vaasa 2015 tulokset: TYTÖT A- tytöt, pronssia B- tytöt, kultaa C- tytöt, 8. sija (Passion) D- tytöt, 3 joukkuetta - C-tsemppisarja sija 35 (Iskut) - D-tsemppisarja sija 9 (Jujut) - D-tsemppisarja sija 24 (Leijat) E- tytöt, 2 joukkuetta - tsemppisarja sija 44 (Roihu) - tsemppisarja sija 66 (Liekki) F- tytöt, - sija 16 (Mustat) - sija 23 (Oranssit) POJAT A- pojat, sija 4 B- pojat, sija 9 C- pojat, - kultaa (Loimu C1) - sija 18 (Loimu C2) D- pojat, tsemppisarja sija 16 (Mikkoeskot) E- pojat, 2 joukkuetta - sija 14 (Loimu 1) - sija 26 (Loimu 2) Oheisesta linkistä voi vielä käydä katsomassa miten hurjan paljon eri sarjoissa oli joukkueita, varsinkin D-tytöissä http://powercup.torneopal.fi/

Yli 10 vuoden tauon jälkeen, SM-mitali Loimun pojille!!! [muok.28.04.2015]

C-pojat nappasivat Kuortaneella pidetyssä 12 joukkueen SM- lopputurnauksessa Pronssia.
Joukkueessa pelasivat: kapteeni Väinö Rahko, Teemu Piilola, Lauri Vanhanen, Rumpus Kairi, Valtteri Kaartosalmi, Arttu Koskinen, Akseli Kettunen, Joona Luoma-Keturi, Aatu Kulmala ja Eetu Kulmala.
Päävalmentaja Aleksi Alkio, apuvalmentajat Petri Luoma-Keturi ja Kimmo Kaartosalmi, huoltaja Mika Kettunen, joukkueenjohtaja Mika Rahko, tilastot Markku Kairi ja Ari-Heikki Kulmala.

Kisojen Allstars kuusikkoon Loimusta pääsi Keskitorjuja Rumpus KairiB-tytöille menestystä [muok.21.04.2015]
D –pojille Aluemestaruus pronssia! [muok.20.04.2015]
D – poikien aluemestaruudesta lähdettiin tänä vuonna taistelemaan Maskuun. Raision Loimu oli kahden joukkueen voimalla raivannut tiensä finaaleihin, joissa aluemestaruutta havitteli 12 joukkuetta Lounais-Suomesta. Raision Loimun joukkueet Mikot ja Eskot lähtivät peleihin hyvin valmistautuneena, mitalin kiilto silmissä.

Lauantaina Mikot pelasivat itsensä suoraan kahdeksan parhaan joukkoon ja sunnuntaina jatkettiin vahvoja esityksiä välieräpaikan arvoisesti. Välierissä ensimmäisen tiukan erän jälkeen oma pelirutiini pysähtyi hetkeksi, josta seurauksena paikka pronssiotteluun. Pronssiottelun Mikot hoitivat hyvällä rutiinilla mitalin arvoisesti kotiin. Mikoissa finaaliturnauksessa pelasivat Sebastian Pozo Hernandez, Kalle Murtojärvi, Urho Rytsä ja Alexei Zhbankov. Mikoissa viikonloppuna huoltajan roolissa toimi Aapo Valtonen, joka yli-ikäisenä alueen sääntöjen mukaan ei saanut finaaleissa pelata.

Loimun toinen joukkue, Eskot, pelasivat lauantaina kolmen pelin kautta itsensä myös taistelemaan paikasta kahdeksan parhaan joukossa. Sunnuntain ensimmäisessä pelissä vastaan tuli aluemestaruuden voittanut joukkue, joten katseet kääntyivät jäljellä oleviin otteluihin. Loput pelit olivat tiukkoja, tuloksena molemmista peleistä niukat 2-1 tappiot. Lopullinen sijoitus näin ollen oli kahdeksannes. Eskoissa finaaliturnauksessa pelasivat Miiro Toissalo, Niko Sorsa, Oleksii Bulgyn, Petteri Paju ja Antti Laivamaa. Eskot joukkueessa pelasi kauden mittaan yli-ikäisenä Aleksi Paju.

Finaaleissa Mikkojen valmentajana toimi Timo Murtojärvi, joka muuten luotsaa koko valmennusryhmää eteenpäin. Mikkojen apuvalmentajana turnauksessa toimi Mikko Rytsä. Eskojen valmentajana finaaliturnauksessa oli Mikko Toissalo. Kauden mittaan joukkueiden kokoonpanoja vaihdeltiin turnauksittain. Pelaajat siirtyivät Mikoista Eskoihin ja päinvastoin tilanteen mukaan. Välillä peleihin tarvittiin lisäapua myös nuoremmista E –pojista. Aluemestaruus pronssin jälkeen katseet on jo käännetty tuleviin kesän turnauksiin, joihin lähdetään harjoittelemaan ison kentän pelaamista..

LOIMU LOISTOLLE PRONSSIA [muok.13.04.2015]
Raision Loimu Loiston E-tytöt nappasivat aluesarjan finaaliturnauksesta pronssiset mitalit. Sarjaa pelattiin kopittomasti kolmella kolmea vastaan, ja tyttöjä oli kaksipäiväisen turnauksen joukkueessa juuri tuo määrä: Linnea Hautala, Sofia Mäkitalo ja Minni Ristolainen.

Joukkueen kausi on ollut erinomainen muutenkin. Alkusyksyn Tampereen Supi-turnauksessa olivat kaikki alueen parhaat joukkueet mukana, ja silloin joukkue sai yllättäen kaulaansa hopeamitalit. Kauden aikana virallisia sarjapelejä tuli pelattua 28, joista joukkue hävisi kahdesti kulta- ja hopeamitalit napanneille Euran joukkueille. Voittoja kertyi 24, jotka kaikki olivat 2-0, vaikka erien aikana joukkue oli lukuisia kertoja usean pisteen vastustajia perässä. Välillä noustiin kymmenenkin pisteen takaa ohi.

Finaaliturnauksessa joukkue paransi peliään koko ajan pelaten pronssiottelussa kauden parhaan pelinsä. Tytöt syöksyivät ja taistelivat itsensä mustelmille, ja pisteet tulivat enimmäkseen hienojen iskulyöntien ansiosta. Pieni jossittelu jäi turnauksen ainoasta tappiosta, kun välieräpelissä hyökättiin liikaa sormilyönneillä, jotka ketterät euralaiset hakivat. Kauden aikana joukkue onnistui kaatamaan myös tyttöjen tuoreen aluekultamitalistin.

Loimun C-pojille Aluemestaruus [muok.10.03.2015]
Vuoden seuratyöntekijä 2014 [muok.26.02.2015]

”Urheilugaalassa palkittiin Loimujunnujen vuoden seuratyöntekijäksi todellinen työmyyrä Timo Murtojärvi.
Timo on vuosia ollut valmentajana useassa junnuryhmässä saman aikaisesti, joko apuvalmentajana tai päävalmentajana. Aikaa on riittänyt vielä hoitamaan monet vuodet seuran johtokunnassakin yhteisiä asioita.
Seura nöyränä kiittää ja onnittelee Timoa huomion osoituksesta!”


Raision Kaupunki palkitsi Loimun C-tytöt vuoden joukkueeksi [muok.21.01.2015]
Vuoden joukkueeksi valittiin Raision Loimu juniorit ry:n C-tyttöjen joukkue, joka voitti ikäluokan Suomen mestaruuden viime vuonna. Joukkueen apuvalmentaja Jari Sinkkonen iloitsee valinnasta. – Onhan se mahtavaa, että nuori porukka valittiin. Tytöt ovat tehneet pitkäaikaisesti kovaa työtä. Osa heistä on päässyt jatkamaan urheilupuolella opiskelua Kuortaneen urheiluopistolla ja kaksi tyttöä on päässyt mukaan maajoukkuetoimintaan, Sinkkonen kertoo. Nykyään joukkueen päävalmentajana toimii Toni Mansikkaviidan korvannut Sami Laiho. Kolme vuotta tyttöjä valmentanut Sinkkonen jatkaa lupaavien tyttöjen mukana. – Joukkueemme on hieman muuttunut viime kaudesta. Kaksi tyttöä vaihtoi joukkuetta ja yksi lopetti. Tilalle saimme kaksi uutta tyttöä, Sinkkonen kertoo nykyisestä nuorempien B-tyttöjen joukkueesta.

lähde Rannikkoseutu, Raisio SUSANNA PALM

”Tata” torjuu neljässä Loimun joukkueessa [muok.12.01.2015]
Venessa ”Tata” Loukonen on tuttu näky Raision Loimun eri joukkueiden peleissä. 15-vuotias peluri kun pelaa seuran A- ja B-juniorien SM-sarjoissa sekä naisten kakkosdivarijengissä.
– Niin ja välillä käyn auttamassa myös C-junnujen peleissä, Loukonen tarkentaa naureskellen.
– Tykkään ehkä eniten pelata A:ssa, siellä on varmaan tiukimmat pelit, hän jatkaa.
Keskitorjujan tontilla operoiva ”Tata” on Loimun nutun lisäksi kantanut myös Suomen maajoukkueen asua. Kuun alkupuolella hän palasi Englannista takaisin Suomeen 17-vuotiaiden maajoukkueen kanssa Pohjois-Euroopan mestareina.
– Tiesimme, että meillä oli hyvä joukkue. Toteutimme meidän taktiikkaa, sitä mitä valmentaja käski.
Kuuden maan turnauksen finaalissa kaatui Ruotsi puhtaasti 3–0. Itse asiassa Loukosen edustama joukkue voitti kaikki ottelunsa samoin selkein lukemin.
– Se oli tiedettävissä, että voimme voittaa, niin ei se ollut yllätys. Kyllä peleissä oli vähän alkujännitystä, mutta kun tuli flow-tila, niin siitä se lähti, ”Tata” kertaa voittoisaa turnausta.
Loukosen lisäksi maajoukkueessa pelasi myös kolme muuta Loimun tyttöä; Iina Niemelä, Veda Mansikkaviita ja Hilkka Hujanen. He kuitenkin asuvat Kuortaneella ja opiskelevat paikallisessa urheiluopistossa. Loukonen ei ole ajatellut seuraavansa joukkuetovereitaan Etelä-Pohjanmaalle.
– Asun täällä ja tykkään olla Raisiossa. Uskon että pystyn kehittymään täälläkin, ”Tata” perustelee ja lisää panostavansa erityisesti fysiikkansa parantamiseen.
Miten hyväksi pelaajaksi raisiolaisjuniori sitten haluaa kehittyä?
– Eka tavoite on päästä liigaan. En kyllä tiedä miten sinne liigaan pääsee, mutta ainakin pitää pelata hyvin, Loukonen juttelee.
Toinen vaikea kysymys on mistä juontaa juurensa lempinimi ”Tata”, jolla Loukosta on kutsuttu niin kauan kuin hän muistaa.
– Se on vaan mun nimeni, en tiedä mistä se on tullut, Loukonen myhäilee.

lähde Turun Sanomat, Raisio JUUSO HÄMÄLÄINEN

Nimeämisiä Maajoukkueisiin ja aluejoukkueisiin [muok.09.01.2015]

Loimulla on taas hienoja uutisia. Suomen alle 18-vuotiaat tytöt pelaavat EM-karsinnoissa 9.-11.1.2015 Rovinjissa, Kroatiassa. Joukkueeseen on valittu Loimusta Veda Mansikkaviita, Iina Niemelä ja Hilkka Hujanen. Aluejoukkueiden SM-turnaus pelataan Nurmossa 16.-18.1.2015. Turnaukseen valitut Loimun B-tytöt; Veda Mansikkaviita, Iina Niemelä, Venessa Loukonen, Hanna Rahko ja Jenny Vähäsarja. 01-tytöjen Maajoukkueen katsastusleirille 19.-21.1.on valittu Loimusta seuraavat pelaajat; Jessica Salminen ja Salla Virtanen. Tsemppiä tytöille! B-poikien aluejoukkuevalintoja; 6.1.2015 Vammalan Vexve -Areenalla pelattavaan harjoitusturnaukseen on Loimusta valittu Anton Almio. Tsemiä Antonille!

Junnuesittely ja vuoden 2013 pelaajat sekä valmentaja [muok.22.11.2014]

Raision Loimu juniorit järjesti perinteisen junnuesittelynsä 22.11.2014 Loimu-Hurrikaani -liigaottelun yhteydessä. Tapahtumassa palkittiin myös vuoden 2013 juniorit ja valmentaja:
Mini-tyttöjuniori: Salla Virtanen
Mini-poikajuniori: Urho Rytsä
Tyttöjuniori: Iina Niemelä,
Poikajuniori: Ville Saarinen
Vuoden valmentaja: Olli Kari


Raision Loimu juniorit ry:n joukkueet kaudella 2014/2015


Salla Virtanen, Ville Saarinen, Olli Kari

(kuvat: Tuomas Pelto)

Loimun tytöille kansainvälistä menestystä [muok.12.11.2014]

Lentopallon Pohjois-Euroopan liiton eli NEVZA:n U17-mestaruuskisat pelattiin Englannissa 29.10-2.11.2014.

Suomalaiset menestyivät mainiosti voittaen mestaruuden sekä tyttöjen että poikien sarjassa. Tytöissä Suomea edusti neljä Raision Loimussa pelaavaa tyttöä, Iina Niemelä, Venessa Loukonen, Veda Mansikkaviita ja Hilkka Hujanen. Tyttöjen joukkue oli varsin ylivoimainen, sillä joukkue ei hävinnyt turnauksessa yhtään erää. Menestystä tuli myös yksilöpuolella. Turnauksen All Stars -kuusikkoon valittiin ja kultaisella pallolla palkittiin Veda ja Iina.

Iina Niemelä, Ronja Heikkiniemi, Veda Mansikkaviita

Pojat pelasivat finaalissa Tanskaa vastaan. Joukkueet kohtasivat jo alkusarjassa, jossa voitto tuli tiukan väännön jälkeen Suomelle erin 3-2. Myös finaaliottelu muodostui tiukaksi. Suomi voitti ottelun erälukemin 3-1 (26-24, 25-27, 25-19, 28-26).
Lue lisää...

Raision Loimu Juniorit onnittelee.

Raision Loimun C-tytöille TUL:n avoimen mestaruusturnauksen [muok.03.10.2014]

TUL:n avoimeen mestaruusturnaukseen ja Vilppulan Tähden 90 -vuotis juhlaturnaukseen Mänttään matkasi Tapio Rantalan luotsaama Loimun CT Passion -joukkue. Lauantaina 27.9.2014 pelatussa turnauksessa oli mukana yhteensä 12 joukkuetta. Passion –joukkue ei hävinnyt viiden pelatun pelin aikana yhtään erää. Varhain sunnuntain puolella kotiin palasi väsynyt, mutta onnellinen joukkue mukanaan TUL:n mestaruus, kultamitalit ja voittopokaali. Onnea koko joukkueelle!

C-junioreiden aluejoukkueiden SM-turnaus [muok.23.09.2014]

Kurikassa pelatussa C-junioreiden aluejoukkueiden SM-turnauksessa, lounaan joukkueisiin kutsun oli saanut Loimusta Salla Virtanen, Netta Laaksonen, Lauri Vanhanen, Teemu Piilola, Eetu Kulmala, Aatu Kulmala, Joona Luoma-Keturi, Rumpus Kairi, Valtteri Kaartosalmi ja Väinö Rahko sekä tuomariksi kutsun sai Leevi Mäkelä. Hopeamitalit kaulassa Raisioon palasi Lauri, Teemu, Rumpus, Valtteri ja Väinö. Lisäksi kisojen Allstars-kuusikkoon valittiin Valtteri ja Väinö. Seura onnittelee osallistujia

Raision Loimun tytöille Suomen Mestaruus !! [muok.22.08.2014]

Iina Niemelä ja Veda Mansikkaviita ottivat Suomen Mestaruuden tyttöjen U16 sarjassa Biitsissä !! Mestaruus on jo tyttöjen toinen sillä he voittivat samaisen sarjan myös viime vuonna ! Sarjassa pelattiin neljä osakilpailua heinäkuun aikana ja Finaaliturnaus Kuopiossa 9-10.8.2014 erittäin hienoissa olosuhteissa Pro Tour areenalla !! Tytöt paransivat otteitaan kokoajan Junior Tourin edetessä, loppuottelu olikin sitten melkoista tyttöjemme dominointia :-). Veda ja Iina pelasivat myös U18 sarjan saavuttaen siinä SM-hopeaa. Onnea tytöt !!

Raision Loimun tytöille junior beach mestaruus!! [muok.11.08.2014]

Raision loimun Herat -joukkueen Netta Laaksonen ja Janette Ylinen nappasivat beachin junior-tourin finaali turnauksessa Pieksämäellä 2.-3.8.2014 kultaa. Beachin Junior Touriin kuului neljä osakilpailua ja lopputurnaus. Osakilpailut järjestettiin Paraisilla, Tampereella, Jyväskylässä ja Kouvolassa. Kiertue huipentui Pieksämäellä järjesttävään lopputurnaukseen. Loimun tytöt Netta ja Janette osallistuivat kolmeen osakilpailuun Jyväskylän osakilpailu jäi välistä oman seuran harjoitusleirin takia.Osakilpailuista tytöt ottivat kaksi voittoa ja yhden kakkos sijan. Kuvassa Netta vasemalla, keskellä Lentopalloliiton beach volley maajoukkuevalmetaja Eddy Quinones ja oikealla Janette.

SM-kultaa C-tytöille! [muok.02.05.2014]

Raision Loimun C-tytöt nappasi Suomen mestaruuden Kuortaneella järjestetyssä finaaliturnauksessa 25.-27.4.2014. Finaaliturnauksen All Stars-kuusikkoon valittiin jopa neljä Loimun tyttöä; passari Veda Mansikkaviita, keskipelaajat Venessa Loukonen ja Hanna Rahko sekä yleispelaaja Jenny Vähäsarja.

Suomen mestarit, Olivia Kakko, Venessa Loukonen, Nea Luntamo, Emilia Koivusalo, Veda Mansikkaviita, Emma Murtojärvi, Iina Niemelä, Hanna Rahko, Jutta Riikonen, Janina Sinkkonen ja Jenny Vähäsarja. Päävalmentaja Toni Mansikkaviita, 2. valmentaja Jari Sinkkonen, Joukkueenjohtaja Anne Koskinen. Suomen mestaruus oli Raision Loimun juonioreille ensimmäinen kautta aikojen tyttöjen puolella.

B-tytöille pronssimitalit [muok.14.03.2014]B-tytöt saavuttivat Aluemestaruus-turnauksessa pronssia. Lue lisää.

C-tyttöjen Alemestaruusfinaali [muok.13.03.2014]Kauden 2013-2014 C-tyttöjen Aluemestaruusfinaalit pelattiin Raisiossa 8.3.2014. Turnaus pelattiin uudella järjestelmällä ja ajankohdalla. Joukkueita oli vain kuusi ja paikka turnaukseen tuli SM-sarjan sijoituksen perusteella. Mukana järjestävän seuran Loimun lisäksi oli Euran Raiku, Liedon Parma, Lempäälän Kisa, Ylöjärven Ryhti ja Salon Viesti.
Loimun tytöt voittivat turnauksen ja C-tyttöjen aluemestaruuden.
Lue lisää turnauksesta joukkueen sivulta.

Mitaleita [muok.08.11.2013]

Viime viikonloppuna päättyi U17 nuorten NEVZA eli Pohjois-Euroopan mestaruus kisat. Raision Loimu Junioreista Suomen paitaa kantoi kunniakkaasti kolme tyttöä saaden lopulta kaulaansa pronssiset mitalit.

Aiheesta lisää lentopalloliiton sivuilla. Onnea Iina, Vanessa ja Veda.

Palkitut junnut ja valmentajat [muok.01.11.2013]

Vuoden 2012 juniorit ja palkittiin perinteisesti junnuesittelyn yhteydessä.

Kuvassa vasemmalla mini-tyttöjuniori Jutta Riikonen, tyttöjuniori Kati Nikula, poikajuniori Anton Almio ja mini-poikajuniori Rumpus Kairi.

Vuoden valmentajaksi valittiin Reijo Vasama, sekä kukitettiin lounais-suomen parhaaksi valmentajaksi valittu Toni Mansikkaviita.

Lounaisen alueen vuoden juniorivalmentaja [muok.23.09.2013]

Lentopalloliiton lounais-suomen lentopallojaosto on valinnut alueen vuoden juniorivalmentajaksi Toni Mansikkaviidan loimusta. Johtokunta onnittelee huomionosoituksesta

C2-TYTÖILLE KULTAA POWER-CUPISSA MIKKELISSÄ [muok.30.07.2013]

C2-tytöt jatkoi kauden huippuesityksiä voittamalla c-tyttöjen sarjan Mikkelin helteisessä power-cupissa. Finaalissa kaatui Vaasan Vasama suoraan eräluvuin 2-0 (25-18,25-22). Näin uusittiin viime vuoden kulta! Onnea koko joukkueelle.

C2 -TYTÖILLE SM- HOPEAA !!! [muok.23.04.2013]

Viikonloppuna pelattu C-tyttöjen SM-turnaus Kuortaneella päättyi Loimun tyttöjen hopeajuhliin. Ainoa tappio koitti finaalissa Salon Viestin tytöille. Mahtui matkanvarrelle tosin pari tiukkaa 2-1 voittoa Orposta ja Vilppulan tähdestä. Onnea koko joukkueelle ja valmennukselle huikeasta suorituksesta.

C1-tytöille KULTAA! [muok.25.03.2013]

Lauantaina ja sunnuntaina (23-24.3) Vammalan Vexve -areenalla pelatussa C-tyttöjen supersarjan lopputurnauksessa Loimun tytöt ottivat hienosti kirkkaimman mitalin. Loppuottelussa vastassa oli Liedon Parma. Onnittelut Parmalle hopeasta. Voitot otettiin jokaisesta ottelusta suoraan 2-0, vaikka tiukkoja tilanteita oli yllin kyllin. Koko turnauksen aikana ei tehty yhtään syöttövirhettä ja vastaanottovirheetkin on laskettavissa yhden käden sormista! Vakuuttavaa työtä tytöt ja Onnea!

Mitalisadetta Baltic- ja Tintti-turnauksista [muok.16.01.2013]

C2-tytöt ottivat kultaa ja pronssia Balticista. D-pojat hopeaa ja C-pojat pronssia Tintistä. Lisäksi tuli pari nelossijaa ja muita hyviä sijoituksia. Näyttää siltä että Loimujunnuilla on menossa kaikkien aikojen kausi

Raision Loimu

Raision fysioterapia

TOK

urheilutukku

nesteoil

korttitiimi

Resoma

hallinta